Wat kan ik voor jou doen?

Ben je op zoek naar een webbouwer of heb je een vraag? Vul dan onderstaand formulier in.

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in
Wat is je vraag/bericht?
Helaas, fout. Probeer het nog eens.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Wat kan ik voor jou doen?

Ben je op zoek naar een bedrijf dat een mooie, duidelijke en toegankelijke website voor je kan bouwen? Zoek dan niet langer en kijk op de website van WebLab42.

Jij - of je bedrijf/organisatie/product - staat bij ons centraal. Voor we beginnen aan je site, willen we dan ook een hoop van je weten: wat je doet, wat je wilt vertellen, wat het doel van de site is, om maar iets te noemen. Jouw website begint dus altijd met een afspraak, zodat we dat goed in kaart hebben.

Nieuwsgierig geworden? Bel gerust naar 026-7370231 of kijk verder op onze website www.weblab42.nl

Wat heb ik tot nu toe gedaan?

Tussen 2001 en 2016 had ik mijn eigen uitgeverij (LaVita Publishing). Daar was ik directeur, uitgever, boekhouder, projectmanager, planner, auteursbegeleider, drukwerkbegeleider, chef marketing en PR, verkoper, evenementenorganisator, budgetteerder en webmaster – en dat allemaal tegelijk! Naast mijn werk als uitgever was ik initiatiefnemer, hoofdredacteur en beheerder van het webmagazine la-vita.nl.

De jaren daarvoor waren trouwens ook behoorlijk afwisselend: ik was o.a. jongerenwerker, DTP’er, secretaresse, orderbegeleider en traffic manager.

Wat doe ik nu?

Sinds 1 januari 2018 ben ik mede-eigenaar van WebLab42, een webdesignbureau in Arnhem. Daarnaast ben ik een van de organisatoren van Joostock Unconference, een Joomla evenement dat jaarlijks plaatsvindt.

WebLab42 bouwt websites. Heldere, toegankelijke websites, voor zzp'ers, freelancers, MKB en alle andere bedrijven en organisaties. Van 'digitale folder' tot compleet virtueel kantoor en van webshop tot webmagazine: we maken het met plezier, en altijd met jou (of je bedrijf, organisatie of product) als uitgangspunt. Meer weten? Kijk op onze website www.weblab42.nl