Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in
Wat is je vraag/bericht?
Helaas, fout. Probeer het nog eens.

Wat kan ik voor jou doen?

Ben je op zoek naar een veelkunner die samen met jou deze wereld mooier, liever en groener wil maken? 
Mijn hart gaat sneller kloppen van projecten op het gebied van natuur, voeding (het liefst vegan), duurzaamheid, gezondheid, boeken (oude liefde roest niet ;-)), ecologisch wonen, diversiteit of LGBTQI-thema's. 

Ik ben een kei in luisteren, meedenken, structuren, adviseren en ideeën ontwikkelen. Dus zoek jij iemand die met jou de wereld wil verbeteren en die graag regelt, organiseert, plant, structureert, opruimt, verbetert of coördineert, of die gewoon eens even met je meedenkt?

Bel gerust naar 06-17032065 of stuur een bericht via het contactformulier. Ik spreek graag met je af voor een kop koffie of thee.

Wat heb ik tot nu toe gedaan?

Van 2018 t/m 2023 runde ik samen met Anja de Crom WebLab42, een superleuk webdesignbureau in Arnhem. Samen bouwden we websites en systemen voor MKB, ZZP’ers en organisaties. Wat ik deed? Nou: Joomla websites bouwen, marketing en PR, financiën, administratie, planning, klantcontacten, onderhoud en support. 

Tussen 2001 en 2016 had ik mijn eigen uitgeverij (LaVita Publishing). Daar was ik directeur, uitgever, boekhouder, projectmanager, planner, auteursbegeleider, drukwerkbegeleider, chef marketing en PR, verkoper, evenementenorganisator, budgetteerder en webmaster – en dat allemaal tegelijk :-). Naast mijn werk als uitgever was ik initiatiefnemer, hoofdredacteur en beheerder van het webmagazine la-vita.nl.

De jaren daarvoor waren trouwens ook behoorlijk afwisselend: ik was o.a. jongerenwerker, DTP’er, secretaresse, orderbegeleider en traffic manager.

Wat doe ik nu?

Eh, ja, dat is een goede vraag! Na 45 jaar werken (waarvan meer dan de helft als ondernemer) heb ik besloten dat ik mijn ervaring, kennis en talenten wil inzetten voor dingen waar ik echt blij van word. Wat dat gaat worden, dat weet ik nog niet precies. Zinvol bezig zijn voor anderen, mijzelf en onze wereld staat in ieder geval voorop. 

Ik ga zeker niet meer fulltime werken want ik hou graag tijd over voor mijn lieve verkering, onze moestuin, mooie boeken, wandelen, yoga, badminton, voetbal kijken, filmhuisbezoek, leuke mensen, lekker eten en eindelijk: vakantie. Maar ergens tussendoor blijft er vast tijd over om met jou te werken aan een leuk project of fijne klus. Dus mocht ik je kunnen helpen: een afspraak is snel gemaakt!